Maçã no pé / Straight from the tree

Dentre todas as aventuras da colorida Fraiburgo, a colheita da maçã (de janeiro a abril) é uma das mais gostosas. A oportunidade de comer uma maçã recém colhida é uma experiência marcante, pois, essas frutas são 3427% mais saborosas do que as industrializadas e vendidas nos mercados. Portanto quem tiver a oportunidade de dar uma passada no pomar (com autorização) faça bom proveito. Abaixo está uma foto verídica de Fraiburguense orgulhoso por sua maçã recém colhida. Lá no Frai é assim!  

Picking the apple directly from the tree is, with no doubt, one of top touristic city’s attraction during the summer time (January – April). The top 10 most delicious apples I have ever eaten, at least 9 of them were taken in this manner. What seems is that, the industrialized apples, which we buy at any supermarket in the world, pass through several processes that take more than a year inside giant refrigerators. Thus when you get in Friaburgo don’t miss this once in a lifetime experience. Below is a real picture of a native Fraiburguese person proud of his apple taken directly from the tree.

Direto do é

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